Kuvat

Kuvagalleria esittelee kuvia Viipurista, jotka on jaettu kaupungin eri alueiden mukaisiin kansioihin. Tällä hetkellä kokoelmassa on erityisesti 1900-luvun ensimmäisten vuosikymmenien kuvia lopetetun Wiipurin arkistoyhdistyksen (WAY) kokoelmista, jotka ovat nykyisin Wiipuri-Yhdistys r.y:n hallussa.

Kartutamme portaalin kuvakokoelmia Viipuri-aiheisilla kuvilla ja otamme mielellämme vastaan uusia kuvia jaettavaksi portaalissa. Tiedustelut mahdollisiin kuvalahjoituksiin liittyen voi lähettää sivuston kontaktilomakkeen kautta tai suoraan osoitteeseen viipuriportaali@gmail.com.

Wiipuri-portaalin kuvat on lisensoitu CC BY 4.0 -lisensilla. Kuvia voi käyttää vapaasti, mutta kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Kuvia saa jakaa, kopioida ja levittää edelleen missä tahansa välineessä ja muodossa. Kuvia saa muunnella ja niiden pohjalta saa luoda uusia aineistoja. Käytön yhteydessä on kuitenkin mainittava kuvatiedoissa mainittu lähde ja valokuvaaja (jos tiedossa).