Tienhaara

Kansion kuvat esittävät Tienhaaran taajamaa Viipurin maalaiskunnassa pääasiassa 1930-luvulla. Tienhaaran taajama sijaitsi Viipurin maalaiskunnassa, kaupungin ja Viipurinlahden äärimmisen perukan Suomenvedenpohjan länsipuolella. Taajama oli saanut nimensä Viipurista tulevan tien mukaan, joka haarautui taajaman kohdalla Turun ja Helsingin sekä Lappeenrannan teiksi. Lisätietoa Tienhaaran kaupunginosasta VirtuaaliViipuri-sivustolla.

Kuvat ovat lopetetun Wiipurin arkistoyhdistyksen (WAY) kokoelmista, jotka ovat nykyisin Wiipuri-Yhdistys r.y:n hallussa.

Kuvat on lisensoitu CC BY 4.0 -lisensilla. Kuvia voi käyttää vapaasti, mutta kuvan käyttäjällä on vastuu mm. tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Kuvia saa jakaa, kopioida ja levittää edelleen missä tahansa välineessä ja muodossa. Kuvia saa muunnella ja niiden pohjalta saa luoda uusia aineistoja. Käytön yhteydessä on mainittava kuvatiedoissa mainittu lähde ja valokuvaaja (jos tiedossa). Painokelpoisia kuvia voi pyytää osoitteesta viipuriportaali@gmail.com.