Vapaista taloudellisista alueista – Viipurin kaupasta ja Viipurin erityistalousalueesta

Jarmo Kölhin artikkeli on ilmestynyt vuonna 1998 teoksessa Viipurin Suomalaisen Kirjallisuusseuran Toimitteita 12. Kölhin Viipurin kauppaan ja Viipurin erityistalousalueeseen keskittyvässä artikkelissa käsitellään muun muassa vapaakauppa-alueita yleensä, kehitystä Neuvostoliitossa sekä tarvetta erityistalousalueiden perustamiseen, Venäjän erityistalousaluepolitiikka vuosina 1991–1997, Viipurin kaupallista historiaa ja erityistalousalueen perustamissuunnitelmia sekä erityistalousalueiden tulevaisuutta.

Kaikkia Viipurin Suomalaisen Kirjallisuusseuran Toimitteiden 1 ja 3 – 15 kirjoittajia ei ole onnistuttu tavoittamaan toimitteiden digitaalisen julkaisun yhteydessä. Jos koet, että sinun tai läheisesi tekijänoikeuksia on loukattu, otathan yhteyttä osoitteeseen viipuriportaali@gmail.com, niin poistamme artikkelin sivustolta.

Kirjallisuusviite

Kölhi, Jarmo (1998). Vapaista taloudellisista alueista - Viipurin kaupasta ja Viipurin erityistalousalueesta. Teoksessa Viipurin Suomalaisen Kirjallisuusseuran Toimitteita 12. Helsinki: VSKS.