Kulttuurielämää sotavuosina 1939–1944 Viipurissa

Viljo Nissilän artikkeli on ilmestynyt vuonna 1983 teoksessa Viipurin Suomalaisen Kirjallisuusseuran Toimitteita 6. Nissilä tarkastelee monipuolisessa artikkelissaan Viipurin kirkkoja ja uskonnollista elämää, kouluja ja opistoja, kulttuurilaitoksia ja -opistoja, musiikkielämää, kuoroja, kuvataiteita ja julkaisutoimintaa, yhdistystoimintaa sekä urheilua ja voimistelua sotavuosina 1939–1944. Nissilän artikkeli sisältää myös sotavuosien juhlien ja viihteen käsittelyä sekä tiedon julkistamisen ja informaation leviämisen tarkastelua.

Kaikkia Viipurin Suomalaisen Kirjallisuusseuran Toimitteiden 1 ja 3 – 15 kirjoittajia ei ole onnistuttu tavoittamaan toimitteiden digitaalisen julkaisun yhteydessä. Jos koet, että sinun tai läheisesi tekijänoikeuksia on loukattu, otathan yhteyttä osoitteeseen viipuriportaali@gmail.com, niin poistamme artikkelin sivustolta.

Kirjallisuusviite

Nissilä, Viljo (1983). Kulttuurielämää sotavuosina 1939–1944 Viipurissa. Teoksessa Viipurin Suomalaisen Kirjallisuusseuran Toimitteita 6. Helsinki: VSKS