Wiiwanto- ja mitanto-oppi: sunnuntai-, maanwiljelys- ja käsityökoulujen tarpeeksi C. M. Lagerhamn; suomentanut E. J. Blom; pränttiin toimittanut Suomalaisen Kirjallisuuden Seura Wiipurissa

Carl Magnus Lagerhamnin teos Wiiwanto- ja mitanto-oppi: sunnuntai-, maanwiljelys- ja käsityökoulujen tarpeeksi C. M. Lagerhamn; suomentanut E. J. Blom; pränttiin toimittanut Suomalaisen Kirjallisuuden Seura Wiipurissa (1854) on julkaistu digitaalisessa muodossa Kansalliskirjaston julkaisuarkisto Doriassa osana Bibliotheca Wiburgensis -kokoelmaa.

Bibliotheca Wiburgensis sisältää valikoiman Viipurin Suomalaisen Kirjallisuusseuran (VSKS) omia kirjoja vuosilta 1847–1882. Kokoelmassa on myös Cedervallerien Viipurin kirjapainon ennen vuotta 1860 painamat kirjat. Kokoelman digitoinnin on rahoittanut Viipurin Suomalainen Kirjallisuusseura.

Kirjallisuusviite

Lagerhamn, Carl Magnus (1854). Wiiwanto- ja mitanto-oppi: sunnuntai-, maanwiljelys- ja käsityökoulujen tarpeeksi C. M. Lagerhamn; suomentanut E. J. Blom; pränttiin toimittanut Suomalaisen Kirjallisuuden Seura Wiipurissa. Viipuri: Viipurin Suomalainen Kirjallisuusseura.