Rippi-lasten koetus kysymyxet: sitte kuin he owat Jumalan kymmenen käskyin, ja muiden christin opin pääkappalitten selityxet läpitse käynet, lyhykäisten kysymysten ja wastausten kanssa …

Abraham Achreniuksen Rippi-lasten koetus kysymyxet: sitte kuin he owat Jumalan kymmenen käskyin, ja muiden christin opin pääkappalitten selityxet läpitse käynet, lyhykäisten kysymysten ja wastausten kanssa … (1817) on julkaistu digitaalisessa muodossa Kansalliskirjaston julkaisuarkisto Doriassa osana Bibliotheca Wiburgensis -kokoelmaa.

Bibliotheca Wiburgensis sisältää valikoiman Viipurin Suomalaisen Kirjallisuusseuran (VSKS) omia kirjoja vuosilta 1847–1882. Kokoelmassa on myös Cedervallerien Viipurin kirjapainon ennen vuotta 1860 painamat kirjat. Kokoelman digitoinnin on rahoittanut Viipurin Suomalainen Kirjallisuusseura.

Kirjallisuusviite

Achrenius, Abraham (1817). Rippi-lasten koetus kysymyxet: sitte kuin he owat Jumalan kymmenen käskyin, ja muiden christin opin pääkappalitten selityxet läpitse käynet, lyhykäisten kysymysten ja wastausten kanssa ... Viipuri: And. Cederwaller.