Jumalan lasten jokapäiwäinen edeskäyminen armo-istuimen tykö: eli Walitut aamu ja ehto-rukoukset wirsinensä, jokapäiwäksi wiikosa; niille hyödytykseksi, kuin Jumalata hengesä ja totudesa rukoilla tahtowat

Peder Herslebin Jumalan lasten jokapäiwäinen edeskäyminen armo-istuimen tykö: eli Walitut aamu ja ehto-rukoukset wirsinensä, jokapäiwäksi wiikosa; niille hyödytykseksi, kuin Jumalata hengesä ja totudesa rukoilla tahtowat (1828) on julkaistu digitaalisessa muodossa Kansalliskirjaston julkaisuarkisto Doriassa osana Bibliotheca Wiburgensis -kokoelmaa.

Bibliotheca Wiburgensis sisältää valikoiman Viipurin Suomalaisen Kirjallisuusseuran (VSKS) omia kirjoja vuosilta 1847–1882. Kokoelmassa on myös Cedervallerien Viipurin kirjapainon ennen vuotta 1860 painamat kirjat. Kokoelman digitoinnin on rahoittanut Viipurin Suomalainen Kirjallisuusseura.

Kirjallisuusviite

Hersleb, Peder (1828). Jumalan lasten jokapäiwäinen edeskäyminen armo-istuimen tykö: eli Walitut aamu ja ehto-rukoukset wirsinensä, jokapäiwäksi wiikosa; niille hyödytykseksi, kuin Jumalata hengesä ja totudesa rukoilla tahtowat. Viipuri: A. Cederwaller.