Hengellisiä wirsiä joka päiwän pälle wiikossa, ja muissa liikuttawaisissa tiloissa: jotka owat muinen kootut ja hänen kejsarillisen majestätinsä korkiasti ylistetyllä wapaudella Tiedon akademiassa St. Pietarborissa wuonna 1745 pränttiin toimitetut, ja nyt jälle wastauudesta kirjapainosta ulos annettut

Hengellisiä wirsiä joka päiwän pälle wiikossa, ja muissa liikuttawaisissa tiloissa: jotka owat muinen kootut ja hänen kejsarillisen majestätinsä korkiasti ylistetyllä wapaudella Tiedon akademiassa St. Pietarborissa wuonna 1745 pränttiin toimitetut, ja nyt jälle wastauudesta kirjapainosta ulos annettut (1821) on julkaistu digitaalisessa muodossa Kansalliskirjaston julkaisuarkisto Doriassa osana Bibliotheca Wiburgensis -kokoelmaa.

Bibliotheca Wiburgensis sisältää valikoiman Viipurin Suomalaisen Kirjallisuusseuran (VSKS) omia kirjoja vuosilta 1847–1882. Kokoelmassa on myös Cedervallerien Viipurin kirjapainon ennen vuotta 1860 painamat kirjat. Kokoelman digitoinnin on rahoittanut Viipurin Suomalainen Kirjallisuusseura.

Kirjallisuusviite

Hoppius, Johan Henrik (1821). Hengellisiä wirsiä joka päiwän pälle wiikossa, ja muissa liikuttawaisissa tiloissa: jotka owat muinen kootut ja hänen kejsarillisen majestätinsä korkiasti ylistetyllä wapaudella Tiedon akademiassa St. Pietarborissa wuonna 1745 pränttiin toimitetut, ja nyt jälle wastauudesta kirjapainosta ulos annettut. Viipuri: A. Cederwaller.